* η κάθε μπριζόλα ζυγίζει 450 γραμμάριαΔίνει ένα σχεδόν ενιαίο τεμάχιο, το οποίο μπορεί να πωληθεί
είτε με τα οστά είτε χωρίς. Όταν στο τεμάχιο αυτό υπάρχει το φιλέτο και
πωλείται με τα οστά, τότε παίρνουμε το Τ-bone στέικ (μπριζόλα). Αποστεωμένο
είναι κατάλληλο για ψητό φούρνου, κατσαρόλας, όπως..
Συκώτι
από τρυφερό μοσχάρι. Πλήρως
καθαρισμένο από κάθε περιττό κομμάτι, τεμαχισμένο σε φέτες, το οποίο αποτελεί την
καλύτερη διατροφική πηγή για τον οργανισμό μας...
Ρολό από μπιφτέκι μοσχαρίσιο γεμιστό με κεφαλοτύρι και χρωματιστές πιπεριές.Τρόπος ψησίματος: 30' πάνω-κάτω σκεπασμένο,και άλλα 15'-20' να ροδίσει 200•cΑλεργιογόνα :Περιέχει (γλουτένη)..
Τρυφερό
μπιφτέκι από ανάμικτο κιμά σε αναλογία 100% μοσχάρι ζυμωμένα με
μυρωδικά, μπαχαρικά και φρεσκοτρυμμένη φρυγανιά.
Σημείωση: Το ένα μπιφτέκι ζυγίζει περίπου 180γρ. Τιμή κιλού 10,40..
Κρέας πολύ πλούσιο σε «κόλα» (κολλαγόνο), με αποτέλεσμα να παρέχει κρέας ιδιαίτερα «μαλακό» που είναι ιδανικό για μικρά παιδιά.Κύρια χρήση το βραστό.Κρέας πολύ πλούσιο σε «κόλα» (κολλαγόνο), με αποτέλεσμα να παρέχει κρέας ιδιαίτερα «μαλακό» που είναι ιδανικό για μικρά παιδιά.Κύρια χρήση το..
Ο σβέρκος ή ελιά με κόκκαλο ή χωρίς κόκκαλο είναι κατάλληλο κυρίως για βραστά, σούπες και μαγειρευτά και για τον φούρνο, δεν ενδείκνυται για ψητό στη σχάρα. Το καπάκι ελιάς χρησιμοποιείται αποκλειστικά για κιμά...