Ένα
αρκετά παχύ κομμάτι κρέατος, που πωλείται είτε φρέσκο είτε παστό. Μπορεί να
είναι ξεκοκαλισμένο για γεμιστό και σε ρολό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε
φαγητά κατσαρόλας και σε ραγού, ή να κοπεί σε φέτες και να ψηθεί στην σχάρα...
Χοιρινό με εκλεκτά μπαχαρικά στη σακούλα ψησίματος με κεφαλοτύρι και χρωματιστές πιπεριέςΤρόπος ψησίματος: 90' 180•C (βάζετε τη σακούλα ψησίματος σε ένα ταψί με λίγο νερό αν δεν είναι αντικολλητικό με το δέσιμο στο πλάι και μετά από μισή ώρα κάνετε μία μικρή τρύπα στο πάνω μέρ..